Ärtpurésås passande till kött.

Du behöver:
 
Creme fraicé 
Gröna ärtor (frysta)
Svartpeppar&Salt
Riven ost av valfri sort (parmesan är gott)
2 vitlöksklyftor (modellen större)
Gurka
Margarin
 
Eftersom att jag var dum nog att inte måtta hur mycket av varje jag tog så får ni gå lite på känn och smaka eftersom.
 
Jag överkokade ärtorna med 1 vitlöksklyfta, salt och peppar. (Ca 20 min).
Sedan spillde jag bort vattnet och "kokade" ihop ärtorna med creme fraichén, lite margarin och osten. Samt mer peppar.
När såsen har blivit tillräckligt lös och osten har smält så slänger du ner den i en bunke eller mixer (bunke för stavmixer) och mixar ihop resterande ingredienserna. Voila, färdigt!
 
Glöm som sagt inte att avsmaka eftersom!!


Ge mig feedback:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback